PROJE "DE"

PROJE "DE"

Toplumuza akademik değerde öğrenciler kazandırmanın yanı sıra toplum yargısına değer veren bireyler yetiştirmek de öncelikli amaçlarımızdan birisidir. Bu değerler hedefinde yapacağımız çalışmaları "DE" projesi adı altında heyecanlı bir şekilde yürütmekteyiz.

15.09.2018 823

İnsanların ve asıl olarak gençlerin ve çocukların hedef belirlemesi,kendini tanıması günümüzde giderek önem kazanmaktadır.Bununla beraber gelişen teknoloji,bireysel ihtiyaçların artması gibi faktörler çocukların ve gençlerin kişisel gelişimlerinde rol oynamaktadır.Bu nedenle hedef  ve kimlik arayışındaki çocuklarımızı ve gençleri insani temel değerlerle yetiştirmek hayati önem taşımaktadır.

Teknolojiyi hızlı ve iyi kullanabilen,bilgiye kolay ulaşabilen yeni neslin;yaratıcı,iyi ve dürüst,milli duyguları taşıyan bireyler olmaları birçok akademik başarının önünde gelmektedir.

Tüm inançların temelinde yer alan "iyi insan olma" ,üzerinde durulmaya değer, önemli bir kavramdır.

Öncelikle kendini seven ve sayan,duyarlılığı ve farkındalığı gelişmiş çocuklar yetiştirmek hepimizin ilk yüksek amacı olmalıdır.

"De" projesi bu yönde çocuk gelişimini hedefleyen ,erdemli gençler yetiştirme yönünde atılmış bir adımdır.Okulda başlayan bu adımın tüm hayatları boyunca kendilerie kattıkları değerlerle devam edecek bir maraton olmasını umut ediyor ve bu hedef için çalışmayı planlıyoruz.Bunu yaparken elimizdeki tüm fırsatları doğru değerlendirmek istiyoruz.

Sevgili veliler,sizlerle bu adımları güçlü ve sağlam kılabileceğimize inanıyor ve bu yolculukta el ele yürümeyi istiyoruz.

 

Gazi Umurbey Ortaokulu Ailesi Davranış Standartları için tıklayınız...

Etkinlik fotoğrafları için tıklayınız...