ANILARLA 24 KASIM E-TWINNING PROJESİ

ANILARLA 24 KASIM E-TWINNING PROJESİ

İZMİR/GAZİEMİR - Gazi Umurbey Ortaokulu 6 ve 7.sınıf öğrencileri 2018-2019 eğitim öğretim yılında Ekim ayından itibaren ´Anılarla 24 Kasım´ e-Twinning projesini gerçekleştirmektedir. Öğrenciler yüreklerine dokunan öğretmenlerine dair komik, şaşırtıcı, hüzünlü anılarını yazarak ve video çekerek arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle paylaşacaklardır.

14.11.2018 559

33 Avrupa ülkesinde uygulanan, öğretmenlerin çevrim içi iletişim kurarak, bilgi ve deneyimlerini paylaşabildikleri; çevrim içi ve yüz yüze eğitimlere katılarak, öğretim programlarına uyumlu projeler gerçekleştirdikleri bir platform olan eTwinning´te proje danışmanlığını okulumuz Özel Eğitim Öğretmeni Yadigar Cankurt tarafından yürütülen ´ANILARLA 24 KASIM´ projesiyle biz de yer almaktayız. Proje farklı illerden 35 öğretmenin katılımı ile devam etmektedir.


Proje dahilindeki öğrenciler yüreklerine dokunan öğretmenlerine dair komik, şaşırtıcı, hüzünlü anılarını yazarak ve video çekerek arkadaşlarıyla ve öğretmenleriyle paylaşacaklardır.


Proje sürecine katılan öğrenciler çeşitli programlarla logo ve afiş hazırlayıp pano oluşturdular. Proje Kasım ayının sonunda bitecektir.

http://www.eba.gov.tr/haber/1542121418